fbpx

Het belang van reinigen, hydrateren, voeden – NL

REINIGEN: ‘Regenereert de huid en verbetert de voordelen van huidcosmetica’

Door het reinigen verwijderen we de dode huidcellen, overmaat aan talg en de opbouw van omgevingsfactoren die gedurende de dag plaatsvindt. De huid regenereert en maakt zuurstof aan. Dagelijkse reiniging van de huid is een essentieel en fundamenteel onderdeel van de huidverzorging, waardoor deze de aangeboden cosmetische producten beter en voldoende kan absorberen.

MOISTURIZING: ‘Het belang van hydrateren’

Water is het levenselixer van onze huid en dehydratatie is de belangrijkste oorzaak van het ontstaan van rimpels. Door de jaren heen verliest onze huid het vermogen om de optimale, natuurlijke vochtgraad in stand te houden. Daarom is het belangrijk om de huid een helpende hand te bieden voor het herstellen van de vochtigheidsgraad en het toedienen van vitamines en mineralen.

NOURISHING: ‘Energie voor de huid’

Net als ons lichaam, heeft onze huid essentiële voedingsstoffen nodig om haar natuurlijke barrière te versterken en optimaal soepel en elastisch te blijven. Naarmate we ouder worden hebben onder andere hormonale invloeden, leefwijze en temperatuurswisselingen nóg meer invloed op de huidconditie. Om de huid optimale voeding te geven zijn professionele behandelingen essentieel om celvernieuwing te stimuleren.

×