fbpx

De echte oorsprong van hyperpigmentatie

Tot op de dag van vandaag is hyperpigmentatie gericht op het remmen van de melanineproductie. Dit is de laatste fase van het melanineproces maar het voorkomen van melanocyten wordt hiermee niet echt effectief aangepakt.

Wat is melanine eigenlijk?

Melanine is een stof die wordt gesynthetiseerd door ons organisme en verantwoordelijk voor de natuurlijke kleur van de huid en werkt als een bescherming tegen zonnestraling. Soms kan de huid ongelijke ophopingen van melanine vertonen waardoor de huid een dof, onregelmatig en vlekkerig aanzien kan krijgen.

 

En wat is de oorzaak van overmatige melaninesynthese en onregelmatige ophopingen op de huid?

Niet alleen zonnestraling of hormonale veranderingen, maar ook andere externe factoren zoals vervuiling, lichtgevoeligheid door medicatie, acne, stress en slechte voeding veroorzaken irriterende huidprocessen, zowel intern als extern. Ook dit stimuleert overmatige melaninesynthese op de huid.

Hoe dan ook, de laatste wetenschappelijke ontdekkingen onthullen dat wanneer je hyperpigmentatie effectief aan wilt pakken, het belangrijk is om de verschillende oorzaken voor melanogenese te identificeren.

 

Recente studies hebben aangetoond dat wanneer je nadenkt over de oorsprong van donkere vlekken op de huid, onze huid een geheugen heeft. Irritaties en beschadigingen, veroorzaakt door de zon of andere irriterende processen, zoals hierboven al beschreven, zijn cumulatief. Dat wil zeggen dat deze beschadigde cellen op een negatieve manier worden gewijzigd. Ze werken dus op een onregelmatige manier en veroorzaken daarmee voortijdige veroudering van de huid.

Deze cellulaire achteruitgang hoopt zich op waardoor de functie word beschadigd en dit moet dus worden vermeden. Het is dus niet alleen van essentieel belang om de huid te beschermen tegen zonbestraling en andere factoren die de huid kunnen beschadigen, maar ook om de schade te repareren die veroorzaakt is op cellulair niveau.

Bij het bestuderen van hyperpigmentatieprocessen, is huidveroudering een andere factor die een rol speelt bij de vorming van donkere vlekken. Recente ontdekkingen hebben aangetoond dat ook verouderde fibroblasten, melanine stimulerende factoren afgeven waardoor de onregelmatige verkleuringen in de huid worden veroorzaakt. Dit toont aan dat huidveroudering een belangrijk aspect is om ons te beschermen tegen hyperpigmentatie.

 

Dankzij deze ontdekkingen konden nieuwe processen worden geïdentificeerd om de problemen van onregelmatige hyperpigmentatie aan te pakken. Ze bieden niet alleen nieuwe manieren om de oorsprong van het melaninevormingsproces te behandelen, maar ook om de verouderingsprocessen te repareren, te vertragen en verdere bescherming te bieden.

 


Nacar behandeling

 

De geavanceerde NÁCAR behandeling werkt verder dan op de opperhuid alleen. De behandeling richt zich op een breed spectrum van factoren die melaninesynthese, donkere vlekken en een onregelmatige huidtint triggeren. Het is een complexe, innovatieve, anti-ageing en verhelderende behandeling met een ultramoderne formule die gebaseerd is op een nieuwe generatie zuren en geavanceerde liposomale technologieën die anti-melanogene, vernieuwende, anti-irriterende en beschermende aspecten omvat. Actieve ingrediënten, die werken op een belangrijk proces in de huid om de oorsprong aan te pakken van onregelmatige ophopingen van melanine op de huid. Advance Nácar biedt een keerpunt bij onregelmatige hyperpigmentatie, dankzij de fusie van technologische, geavanceerde, actieve ingrediënten. Geformuleerd met vernieuwende, exfoliërende, anti-melanogene, depigmenterende en actieve anti-ageing ingrediënten. Een echte sleutelcombinatie die de oppervlakkige laag van donkere vlekken in de huid lichter maakt. Ook helpen ze bij het versnellen van huidvernieuwing waardoor de algehele conditie van de huid verbetert. Dit alles wordt veroorzaakt door externe factoren die unieke formules bevatten voor een stralende huid, verpakt in een prachtige lichtkrans.

Exclusieve high tech Lightening/clarifying collectie

Een exclusieve high-tech cosmeticalijn die een dag- en nachtritueel combineert met anti-aging, met een verhelderende en huidoplichtende werking. Behandelt en voorkomt donkere vlekken, maakt het gezicht lichter en vermindert rimpels en expressielijnen dankzij de mix van next-generation zuren en de nieuwste technologie, voor een buitengewoon resultaat. De geavanceerde technologie en de exclusieve combinatie van zeer innovatieve en krachtige, actieve ingrediënten bestrijden hyperpigmentatie vanaf het begin effectief en blokkeren alle processen die donkere vlekken veroorzaken.

 

Tone-up crème – Flash lightening effect

Een hydraterende en herstellende, oplichtende crème met flasheffect. Een innovatieve crème die de huid verzacht en egaliseert, de huid in het gezicht onmiddellijk verheldert en hydraterende en herstellende voordelen biedt. Speciaal ontwikkeld voor de huid met een onregelmatige pigmentatie. Maakt de huid lichter en stralender, minimaliseert poriën en imperfecties, verbergt roodheid, egaliseert de huidteint, verzacht de huid en hydrateert.

 

Clarifying anti-ageing crème SPF50

Een verhelderende en huidoplichtende anti-aging crème die donkere vlekken corrigeert, verzacht en tegengaat, terwijl tegelijkertijd fotoveroudering wordt bestreden. Geeft het gezicht een glow van perfectie vanaf de eerste toepassing. Een innovatieve formule met een snel geabsorbeerde vloeibare textuur die herstelt, verheldert, beschermt, oplicht, de tekenen van veroudering bestrijdt, de huidtint egaliseert en het gezicht vanaf de eerste toepassing intens oplicht.

 

Clarifying concentrated serum

Een geconcentreerde verhelderende en perfectionerende chemische peeling die donkere vlekken corrigeert, de toon egaliseert, helderder maakt en tekenen van veroudering vervaagt. Combineer de nieuwste depigmenteringstechnologie op basis van krachtige zuren met de meest geavanceerde liposomale technologie. Werkt op een onregelmatige pigmentatie, terwijl de hydratatie en elasticiteit van de huid verbeteren en rimpels verzachten. Een revolutionair serum met gelstructuur en actief exfoliërende ingrediënten bij een lage irritatiegraad.

×