fbpx

Vetbevriezing

CRYOLIPOLYSE BEHANDELING

TOT WEL 20% VETVERLIES AL NA ÉÉN BEHANDELING!

plan uw
afspraak

INTAKEGESPREK

Tijdens een intakegesprek bespreken we uitgebreid uw gezondheid, de verwachtte resultaten en de dingen die u kunt doen om het resultaat te optimaliseren.

Daarna maken we foto’s (zonder gezicht), u wordt gewogen, we berekenen uw BMI, bespreken de mogelijkheden en bepalen de plaatsing van de koppen. Indien u vragen heeft kunt u deze zowel telefonisch als tijdens het intakegesprek stellen.

ADVIES: Draag comfortabele kleding, net ondergoed(i.v.m. de foto) en zorg dat u normaal gegeten heeft. U kunt tijdens de behandeling een filmpje kijken of muziek luisteren op uw telefoon, een dutje doen of eventueel lekker een boek lezen. Dit is maar net wat u zelf fijn vindt. Een lekker kopje koffie, thee of water krijgt u in de salon.

ACTIE

INTRODUCTIE BEHANDELING

 

van 175euro

voor maar

98euro per kop

 

Deze actie is alleen deze zomer geldig

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling

Tijdens de cryolipolyse behandeling zal vet plaatselijk bevroren worden, wat vervolgens op een natuurlijke manier het lichaam zal verlaten. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke de huid niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek worden de contra-indicaties besproken, er wordt uitgebreid verteld wat de behandeling inhoudt en wat de verwachte resultaten zullen zijn. We zullen u wegen, uw omtrek opmeten, foto’s maken en uw bmi word berekend. Mocht u helemaal geschikt bevonden worden voor de behandeling, dan wordt er een behandelplan opgesteld. Daarna kan de behandeling beginnen.

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling zal er een Cosbeau Antifreeze- Mask op het te behandelen gebied geplaatst worden, waarna de huid met een behandelkop vacuüm gezogen zal worden. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied warmt binnen enkele minuten op om de vetcellen los te maken waarna de gerichte koeling zal plaatsvinden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties een behandeling ondergaan.

 

Tijdens de behandeling kunt u rustig liggen en relaxen, tv kijken, muziek luisteren of een spelletje spelen op uw telefoon. Het is maar net wat u zelf fijn vindt tijdens de behandeling. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

De cryolipolyse behandeling is na genoeg voor iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. Het is alleen niet een techniek die gebruikt kan worden bij mensen met overgewicht.

Gemiddeld genomen geldt een maximum BMI van 32. Daarnaast zullen er een aantal contra-indicaties zijn, deze worden uitgebreid besproken met de behandelaar tijdens het intake gesprek.

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake gesprek nodig voordat men een behandeling kan ondergaan. 

Gemiddeld geeft elke Body- Wizard cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van gemiddeld acht tot twaalf weken. 

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Al drie weken na de cryolipolyse behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar en na twee maanden zal zeker een significant verschil te constateren zijn. Het lichaam blijft nog vier tot zes maanden na de cryolipolyse behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

  • Gebruik het Cosbeau Slimming serum thuis, deze heeft een vetafbrekende en verstevigende werking. Het behandelde gebied kun je hiermee goed inmasseren.
  • Gewichtstoename zal het resultaat van de cryolipolyse behandeling nadelig beïnvloeden. Een gezond voedingspatroon en regelmatig sporten zal een positief effect op de behandeling hebben.
  • De cryolipolyse behandeling verwijderd de vetcellen van het behandelde gebied. Als u meer calorieën tot u neemt dan u verbruikt en daarnaast weinig tot geen beweging heeft zullen de extra calorieën die u tot zich neemt weer worden omgezet in vetcellen die zich op andere plaatsen op uw lichaam zullen vestigen.
  • Dit is het perfecte moment om uw eet- en beweging gewoontes onder de loep te nemen en hier een positieve wending aan te geven om het resultaat van de cryolipolyse behandeling te optimaliseren en te behouden.
  • Vermijd het gebruik van ontsteking remmende medicatie zoals ibuprofen, naproxen en celebrex tot 6 weken na de cryolipolyse behandeling. De reactie van ontstekingsremmers op uw lichaam zal het proces van het verwijderen van dode vetcellen vertragen.
  • Ilonka heeft zelf heel haar leven te maken gehad met het jojo effect wat betreft haar gewicht. Hierdoor heeft zij veel ervaring opgedaan als het gaat om voeding afvallen en aankomen. Van haar persoonlijke ervaringen heeft zij een algemeen voedingsadvies opgesteld. Hierin beschrijft zij tips&tricks wat haar zelf in haar voeding en leefwijze erg heeft geholpen. Deze tips&tricks krijgt u na de 1e behandeling van haar mee.

Bij Ilonka Beauty Clinic wordt er gewerkt met de MedCos Body-Wizard duo. De Body-wizard van MedCos Skinsolutions is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen.

Prijslijst cryolipolyse behandelingen

ACTIE Introductiebehandeling

1e behandeling
(98EU per kop)

10% korting bij meerdere koppen

Vervolg behandeling
(175EU per kop)

10% korting bij meerdere koppen

Kuur 2 behandelingen
(125eu per kop)

10% korting bij meerdere koppen

Kuur 3 behandelingen
(110eu per kop)

×